Iskoristi promo kod “LJETO40” i  uživaj u -40%! 🌞

BiteMe Nutrition d.o.o. korisnik je vaučera za digitalni marketing

BiteMe Nutrition d.o.o. korisnik je vaučera za digitalni marketing. Vaučer je dodijeljen u svrhu provedbe projekta Povećanje razine digitalne zrelosti BiteMe Nutrition d.o.o. kroz ulaganje u digitalni marketing, oznake NPOO.C1.1.2.R3-I2.01-V2.0483.

Kratki opis projekta:

Provedba projekta odnosi se aktivnosti upravljanja društvenim mrežama i usmjerena je na privlačenje i zadržavanje ciljne publike i povećanje prepoznatljivost branda. Uključuje korištenje vanjskih usluga za izradu strategije poslovanja na društvenim mrežama, kreiranje i praćenje objava na društvenim mrežama te edukaciju djelatnika/ca BiteMe Nutrition d.o.o. za upravljanje društvenim mrežama.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta:

Projekt se provodi s ciljem poboljšanja komunikacije na društvenoj mreži Facebook kao primarnom kanalu komunikacije s ciljnom skupinom potrošača. Učinkovito upravljanje društvenim mrežama, koje će uslijediti kao rezultat provedbe projekta, pokrenut će očekivanu pozitivnu promjenu u kontekstu poslovanja BiteMe Nutrition d.o.o. – jačanja pozicije na postojećim i pozicioniranja na novim tržištima. Utjecaj provedbe projekta na ciljnu skupinu manifestirat će se kroz promicanje zdravog načina života i zdrave prehrane.

Financira Europska unija – NextGenerationEU